Skip to main content

COMUNICAT CENTRE MÈDIC ESPLUGUES:

La incertesa generada per l’arribada del Coronavirus al nostre país ens obliga, com a Centre Mèdic, a observar amb atenció el nostre entorn per adoptar diferents mesures de protecció que garanteixin la continuïtat del servei i contribueixin a la seguretat dels nostres professionals mèdics i pacients.

Des de CENTRE MÈDIC ESPLUGUES estem treballant de forma intensa per a garantir que tots els professionals ubicats en els diferents centres mèdics, així com els pacients que venen als centres, tinguin la màxima seguretat en el seu tractament i atenció diària.

Per això, volem compartir les accions que hem impulsat de manera immediata fins a dia d’avui, així com les recomanacions que considerem rellevants que vostè conegui a efectes de seguir prestant els nostres serveis amb normalitat.

Entre les principals mesures adoptades, hem creat un Comitè Supervisor que segueix diàriament l’actualitat de la situació i s’encarrega de prendre les decisions sobre les mesures a adoptar en cada moment.

A més, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries pertinents i de l’Organització Mundial del a Salut (OMS), s’han adoptat les següents mesures de prevenció:

  • Hem dotat a tots els nostres centres de treball de gel hidroalcohòlic higienitzant de mans i hem difós el protocol transmès per les autoritats sanitàries, orientat a reforçar les mesures higièniques.
  • Hem dotat a tots els professionals dels nostres centres mèdics de mascaretes de protecció
  • Hem establert totes les mesures de protecció higièniques del material i aparetatge dels nostres centres, segons la norma UNE-EN 14476
  • Hem transmès a tots els professionals els protocols d’actuació a seguir en la realització de visites i tractaments.
  • Hem limitat totes les reunions dels nostres professionals i hem recomanat la utilització de la videoconferència per a les reunions entre departaments i amb proveïdors.
  • Hem demanat als nostres proveïdors que també apliquin aquestes mesures.

Com a part fonamental del nostre compromís amb els nostres pacients i vetllant per la seva seguretat i la dels nostres professionals hem traslladat aquests dies per diverses vies recomanacions que esperem els hagin ajudat i els hi permetin desenvolupar la seva activitat en el context actual.

Com contactar amb nosaltres en qualsevol moment?

Pot realitzar qualsevol consulta:

  • Trucant al 93 470 53 10de 8h a 20:30h de dilluns a divendres.
  • A través de la nostre web: centremedicesplugues.com realitzant una sol·licitud en l’apartat de Consulta.

Per últim, volem agrair la col·laboració i confiança dels nostres pacients i professionals, així com la comprensió davant dels protocols de seguretat establerts a tots els nivells. Garantim que seguim treballant per a preservar la seguretat i la salut dels nostres pacients i professionals, que són i han estat sempre una de les principals preocupacions de CENTRE MÈDIC ESPLUGUES

Php Ninja